.


.

Ingen kan leve på bare luft og kjærlighet, så hva ville vel en Kjærlighetsuke vært uten de nødvendige rekvisitter? Heldigvis har vi alt du behøver for at kjærligheten skal kunne blomstre, og for at ditt kjærlighetsliv skal kunne få en ny giv!
Stikk innom Sosialmedisinsk senter eller Helsestasjonen for ungdom, og plukk med deg det du behøver.
Alt er gratis!

.

.

Skjorten som sier JA!
Var du en av de som kastet lange, lengtende blikk etter "Just say yes!"-skjorten under Kjærlighetsuka for 2 år siden? Den gang hadde vi dessverre bare noen få skjorter tilgjengelig, men det var da, og ikke nå.
Ditt ønske er vår lov, og vi har tatt konsekvensen av publikums krav. Under Kjærlighetsuka i år, vil også du kunne bli den stolte eier av en slik skjorte! Skjorten er gratis, og finnes i en rekke størrelser - både for jenter og gutter, kvinner og menn! Alt du behøver å gjøre, er å stikke innom Studenthelsestasjonen, Sosialmedisinsk senter eller Helsestasjonen for ungdom på Tvibit i perioden 11-17.februar, og hente den! - Og mens du er der, kan du jo samtidig benytte anledningen til å ta en test også ...

Startpakken
Den essensielle ingrediens i en vellykket aften. Både for nybegynnere og viderekomne. 2 stk.uunnværlige remedier av lateks, smakfullt innpakket, datostemplet og med komplett bruksanvisning. Av de gamle grekerne kalt "Veien utenom Pandoras eske", og blant vikingene på tokt i England kjent som "Gledeshylsur". Ta så mange du behøver, og gjerne noen flere! Ingen vet hvor og når Amors pil treffer deg, men med en startpakke på lur, er du alltid beredt.
Vi garanterer ikke at du får snøret i bånn, men denne vil ihvertfall sørge for at både snøre og bånn kommer helberget fra det om så skulle skje.

.

.

Den lette løsning
Livet er en eneste lang serie av valg. Ikke før har du valgt, så må du velge på nytt. Vil du ha stor hamburger? Vil du ha liten hamburger? Liker du den fargen? Synes du jeg er for tykk? Vil du bli med meg hjem? Akk, så mye å sette seg inn i, så mye å vurdere. Man kan bli svimmel av mindre, men ta det med ro. Vi har løsningen. Vi gjør det enkelt for deg: Velg én gang, og vær ferdig med det. Vis hva du mener, og unngå flere tåpelige spørsmål. Like godt egnet til hverdag som til fest. Like virkningsfullt sammen med din elskede i hjemmets lune favn, som
i lystig lag på byen. Med denne dekorative button godt synlig plassert på jakke, vest eller veske, vil ingen lenger kunne være i tvil om hva du mener og hva du vil. Et fashion-statement uten sidestykke, og du får det kun hos oss!

En smakfull isbryter
Du har sittet og sett på ham lenge, ønsker å bli bedre kjent med ham, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det. Eller: Du har fulgt henne med øynene hele kvelden, hjertet ditt banker, men du er usikker på om du skal våge å ta kontakt. Ingen grunn til å fortvile. Vi har nettopp det du behøver. Med vårt eksklusive og smakfulle sjokoladekvadrat, er innledningen til en samtale sikret. Hva du så velger å gjøre, er opp til deg. Kan hende er det drømmeprinsen eller -prinsessen som står rett foran deg, så det koker egentlig bare ned til dette: Blir det dere, eller går du hjem alene i kveld óg? Legg din skjebne i sjokoladens hender, og la dens magi ta deg med på en fortryllende reise inn i kjærlighetens eventyrlige univers. Gå aldri hjemmefra uten!


.
Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter står også bak en mengde omfattende informasjonsmateriell som kan være av interesse i ulike sammenhenger. Også dette er gratis, og du kan få det ved å henvende deg til oss, enten direkte, eller ved å ringe 777 90 400. Nedenfor finner du eksempler på noe av det vi kan tilby.

(Vær oppmerksom på at noe av dette kan du også få tak i på Helsestasjonen for ungdom, hos skolehelsesøster, fastlegen eller andre steder.)

Ung, uskyldig og forelsket: Ingen nedre aldersgrense for HIV
Brosjyre opprinnelig utgitt i forbindelse med Verdens AIDS-dag 2006, men senere modifisert for å få et mer "tidløst preg". Brosjyren retter seg særlig mot ungdom, og inneholder en del enkel faktainformasjon om HIV og AIDS.

Bright Lights, Big City: Jakten på det perfekte
En brosjyre i tegneseriestil om prevensjonsmidler for jenter. 8 fargesprakende sider i A5 format, bygd opp omkring illustrasjoner fra verdensmetropoler som New Orleans, London, Milano og Dubai. En sann fryd for øyet, og med appell langt utover den tiltenkte målgruppen.

Like barn leker best
Brosjyre rettet mot deg som er "ute av skapet, inne i skapet eller usikker på hvor skapet skal stå". Like barn leker best - men de leker enda bedre etter en test!

Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter
Informasjon om tjenestens tilbud på norsk, engelsk, fransk, spansk og russisk. Utgitt i 2011.

Lurt å vite for ungdom i Tromsø(2011 utgave)
En brosjyre som spesielt retter seg mot ungdom i Tromsø, men som også kan være av interesse for andre. Gior kortfattet og grei informasjon om hvor en kan henvende seg med ulike spørsmål og problemer. Tema som behandles er bl.a. prevensjon, seksualitet, graviditet, abort, overgrep, psykiske problemer og rus.

Kjærlighetens mørke side - kort og smått om SOI
Revidert og oppdatert utgave av den svært populære "SOI"-brosjyren fra noen år tilbake. Inneholder en grei og relativt detaljert gjennomgang av de vanligste seksuelt overførbare infeksjonene, og gir informasjon om såvel symptomer som undersøkelse og behandling. Egnet for ungdom i alle aldre, og til og med for folk som mener de absolutt ikke har behov for slik informasjon...

Posithiv
Flerspråklig informasjon om Helsetjenesten ved Sosialmedisisnsk senters tilbud til HIV-positive.


Alt informasjonsmateriell utarbeidet og produsert av Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter er også tilgjengelig i større antall for andre statlige, kommunale og/eller private aktører, enheter og/eller organisasjoner. Ta gjerne kontakt på tlf 777 90 310 for nærmere informasjon.

.

Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter • Søndre Tollbodgt.7 • 9008 Tromsø • Tlf 777 90 400 • www.sosialmedisinsksenter.no • www.tromsokommune.no
Helsestasjonen for ungdom • Tvibit • Fredrik Langesgt.29 • 9008 Tromsø • Tlf 776 97 861 • www.tvibit.net
Medisinerstudentenes seksualopplysning i Tromsø • www.mso-tromso.no
.

© Sosialmedisinsk senter 2013
Webmaster